راه های رفع خماری کوکائین در خانه | ۶ تکنیک ساده برای پایین آوردن کوکائین
آذر ۲۸, ۱۴۰۳
برخی از بهترین راه های رفع خماری کوکائین در خانه شامل نوشیدن آب زیاد، دوش آب سرد، یوگا و مدیتیشن است. دریافت مشاوره از یک روان درمانگر برای درمان اعتیاد به کوکائین بهترین راه های رفع خماری کوکائین است. کوکائین یک ماده محرک به شکل پودر سفید است که از گیاه کوکا به دست می آید. علائم مصرف کوکائین عبارتند از افزایش انرژی، سرخوشی، ضربان قلب سریعتر، مردمک چشم بازتر از معمول و عدم احساس نیاز به خواب است. در ادامه به شرح جزئیات بیشتری از ماده مخدرکوکائین و راه های رفع خماری کوکائین آن پرداخته شده است.
آنچه در این مطلب می خوانید
- خماری کوکائین
- علائم خماری کوکائین
- مصرف کوکائین فروید
- تداخلات دارویی کوکائین
- راه های رفع خماری کوکائین در خانه | پایین آوردن کوکائین
- چگونه کوکائین را ترک کنیم؟
- ترک کوکائین چند روز طول می کشد؟
خماری کوکائین
کوکائین Cocaine یک محرک قوی است که از گیاه کوکا به دست می آید و پس از مصرف نشئگی کوکائین سرخوشی، افزایش انرژی و افزایش هوشیاری را برای زمان کوتاهی به همراه دارد. خمار شدن اصطلاحی است که به اثرات بعدی مصرف کوکائین و هر شکلی از انواع مواد مخدر اشاره دارد. خماری شامل علائمی مانند افسردگی، اضطراب، خستگی، تحریک پذیری، هوس و افزایش اشتها است. حالتی به نام کرش پس از مصرف کوکائین نیز محتمل است که با پایین آمدن حالات خلقی و احساسی و خستگی فیزیکی شناخته می شود.
کوکائین یا همان کک، یک محرک اعتیاد آور است که در ابتدا باعث ایجاد احساس سرخوشی شدید، افزایش انرژی، هوشیاری و اعتماد به نفس در هنگام مصرف می شود. با این حال، با گذشت زمان، کاربران معمولاً عوارض جانبی ناراحت کننده یا استرس زا را تجربه می کنند که با توجه به تفاوت های فردی، دوز مصرفی و دفعات استفاده متفاوت خواهد بود که همان ویژگی های خماری هستند. کاهش کوکائین هم بر کاربران جدید این ماده که به تازگی مصرف را شروع کرده اند و هم بر مصرف کنندگان قدیمی آن تأثیر می گذارد.
علائم خماری کوکائین
تحریک پذیری زیاد، آب ریزش بینی، افسردگی، مشکل در تمرکز، بی خوابی، سردرد، خستگی مفرط، تغییر در اشتها، دردهای عضلانی، افزایش ناگهانی افکار و احساسات منفی از مهمترین علائم خماری کوکائین است.لازم به ذکر است ترک کوکائین با کمترین درد جسمانی در مرکز ترک کوکائین امکان پذیر است.
اثرات و مراحل کم شدن دوز کوکائین در بدن
برگشت کوکائین معمولاً برای اشاره به دو مرحله و اثرات مربوط به مصرف کوکائین استفاده می شود. مرحله اول کرش کوکائین است. اولین مرحله ای است که به دنبال افزایش اولیه پس از مصرف کوکائین به وجود می آید. در طول این مرحله، اثرات کوکائین شروع به محو شدن میکند اما دارو هنوز در سیستم بدنی باقی مانده است. چیزی که از این وضعیت باید انتظار داشت به شرح زیر است:
- افراد در این مرحله متوجه کاهش ناگهانی خلق و خو و انرژی می شوند که منجر به احساس خستگی و بی حالی می شود.
- علائم دیگر کاهش تدریجی دوز کوک شامل افزایش اشتها، تحریک پذیری، اضطراب و افسردگی علاوه بر ناراحتی عمومی است.
- شدت و مدت بروز خماری کوکائین بسته به عواملی مانند میزان مصرف، سطح تحمل و وضعیت کلی سلامت جسمی و روانی متفاوت خواهد بود.
- استفاده از کوکائین طی چند ساعت یا چند روز معمولاً عوارض جانبی شدیدتر از جمله خماری بیشتر نسبت به تنها یک بار مصرف و قطع مصرف ایجاد می کند.
بازگشت کوکائین
اثرات بازگشت مخدر حین رفع خماری کوکائین معمولاً در مدت کوتاهی پس از تجربه کمبود آن، در عرض ۲۴ تا ۴۸ ساعت ظاهر می شوند. بازگشت کوکائین که در اصطلاح انگلیسی به ریباند شناخته می شود اغلب روشی است که بدن در تلاش برای بازیابی تعادل از دست رفته در نتیجه کاهش ماده به کار می گیرد. در این مرحله می توان شرایط زیر را انتظار داشت:
- دوره بازگشت عوارض جانبی ایجاد می کند که برخلاف عوارض مصرف کوکائین هستند.
- علائم ممکن است شامل افزایش اضطراب، بی قراری و میل شدید به مصرف کوکائین باشد.
- افسردگی، خستگی، مشکل در تمرکز و اختلال در الگوهای خواب نیز ممکن است رخ دهد.
- این عوارض جانبی می تواند جدی باشد و فرد را وادار به استفاده مکرر از کوکائین در تلاش برای کاهش خماری و ناراحتی کند. در نتیجه احتمال مصرف بیش از حد و اعتیاد را افزایش دهد.
مصرف کوکائین فروید
فروید روانشناس معروف کوکائین مصرف می کرد. او معتقد بود که کوکائین می تواند برخی از اختلالات روانی و فیزیکی را برطرف کند. فروید در مقاله خواص شفابخش کوکائین را برشمرد. همچنین او مصرف کوکائین برای درمان افسردگی را تجویز می کرد.
فروید مصرف کوکائین برای ترک مرفین را نیز توصیه می کرد. پس از سالها تحقیقات دانشمندان در این زمینه و اثبات اعتیادآور بودن کوکائین و خطرات ناشی از آن مصرف کوکائین فروید، شخصیت علمی او را زیر سوال برد.
تداخلات دارویی کوکائین
دانستن تداخلات دارویی کوکائین برای جلوگیری از اوردوز کوکائین لازم است. تحقیقات نشان داده است درصورت مصرف همزمان کوکائین با داروهای مسدود کننده بتا وکانال کلسیم احتمال مشکلات قلبی و عروقی افزایش می یابد. در صورت مصرف همزمان کوکائین با مهار کننده های انتخابی بازجذب سروتونین احتمال ابتلابه سندروم سروتونین می رود. مصرف همزمان کوکائین با داروهای محرک دیگر عوارض جانبی کوکائین را افزایش می دهد.
زندگی بدون مواد هم میتونه باحال باشه.(حتی اگه اوایلش یکم سخت به نظر برسه!) پس همین حالا زنگ بزنید و اولین قدم رو به سمت یه زندگی بهتر بردارید.مشاوره با بهترین کلینیک ترک اعتیاد
راه های رفع خماری کوکائین در خانه | پایین آوردن کوکائین
بهبودی پس از کاهش کوکائین در بدن میتواند چالشبرانگیز باشد، اما استراتژیها و شیوههایی وجود دارد که در کاهش علائم آن موثر است و به کسب سلامتی بیشتر شما در این دوره چالشبرانگیز کمک می کند. تجربه هر فردی از این شرایط متفاوت است. چیزی که برای یک نفر جواب می دهد ممکن است برای دیگری جواب ندهد. بهترین کار این است که برای وضعیت منحصر بفرد خود شیوه ای مناسب را با همراهی یک متخصص اعتیاد پیدا کنید. در پاسخ به این سوال که ترک کوکائین چند روز طول میکشد میتوان گفت چیزی بین یک الی سه هفته زمان نیاز است. در ادامه برخی از راه های رفع خماری کوکائین در خانه پیشنهاد می شود.
۱-هیدراته ماندن یکی از راه های رفع خماری کوکائین
برای مقابله با کم آبی بدن به دلیل مصرف کوکائین، هیدراته بمانید. الکل و کافئین ممکن است کم آبی و اضطراب را تشدید کند، بنابراین از مصرف آ نها اجتناب کرده و روی مصرف آب آشامیدنی، چای گیاهی و نوشیدنی های حاوی الکترولیت تمرکز کنید. دوش آب سرد نیز یکی از در دسترس ترین راه های رفع خماری کوکائین است.
۲-تغذیه مناسب
خوردن غذای مغذی و سبک در بهبودی بدن شما تاثیر مثبتی دارد و یکی از راه های رفع خماری کوکائین به شمار می رود. غذاهایی بخورید که سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند تا منابع از دست رفته این املاح معدنی مفید را دوباره به دست آورید. چربی های سالم، پروتئین ها و غلات کامل گزینه های مهمی برای دریافت مواد مغذی هستند که توصیه می شود.
۳-معاشرت با دوستان یکی از راه های رفع خماری کوکائین
با دوستان یا خانواده ارتباط بگیرید. صحبت با دیگران یکی از راه های رفع خماری کوکائین است. کسانی که درک می کنند شما چه وضعیتی را تجربه می کنید، به افزایش روحیه و احساسات شکننده شما کمک می کند. معاشرت می تواند در مدیریت افکار یا احساسات منفی موثر واقع شده و به طور بالقوه از افسردگی احتمالی یا افکار خودکشی ناشی از کاهش و خماری کوکائین رهایی بخشد.
۴-تکنیک های ذهن آگاهی و آرامش
تمرینات تنفس عمیق، مدیتیشن و آرام سازی پیشرونده عضلانی ممکن است به کاهش سطح اضطراب و ایجاد آرامش کمک کنند. پیشنهاد این است که این تمرینات را زیر نظر فرد حرفه ای انجام دهید تا با نظارت بر تمرین ها، شما را نسبت به ادامه دادن تلاش ها امیدوار و متعهد نگه دارد. تنفس عمیق و مدیتیشن یکی از بهترین راه های رفع خماری کوکائین است. همچنین برای کاهش علائم ترک کوکائین نیز مفید است.
۵-اجتناب از محرک ها یکی از راه های رفع خماری کوکائین
از موقعیت ها یا مکان هایی که ممکن است باعث افزایش میل مصرف به کوکائین یا مواد دیگر شود دوری کنید. در حالی که استفاده مجدد از آن وسوسه انگیز است، چرخه ای از اوج ها و خماری ها را که منجر به علائم کاهش شدیدتر می شود ایجاد خواهد کرد. روی این واقعیت تمرکز کنید که علائم خماری در نهایت از بین خواهند رفت. به یاد داشته باشید که وقتی وسوسه میشوید به مصرف کوکائین برگردید، چه احساسی خواهید داشت. یادآوری این مورد علاوه بر اینکه یکی از راه های رفع خماری کوکائین به شمار می رود، می تواند مانع از بازگشت به مصرف شود.
۶-مشاوره بهترین راه های رفع خماری کوکائین
اگر مکرراً خماری کوکائین را تجربه می کنید به وضوح نشان دهنده اعتیاد است. درمان حرفه ای رواندرمانی و روانپزشکی می تواند به شما کمک کند تا مصرف کوکائین را به عنوان یک رفتار در گذشته خود رها کرده و زندگی بهتری برای روزهای آینده برنامه ریزی کنید. مداخلات حرفه ای یکی از راه های رفع خماری کوکائین و درمان اعتیاد می تواند شامل سمزدایی کوکائین، درمان شناختی رفتاری، درمانهای جایگزین و فعالیتهای حمایتی باشد که مسیری ساختاریافته و مؤثر برای بهبودی را برای شما فراهم میکند.
به یک گروه پشتیبانی کننده با تجربیات مشابه خود بپیوندید. در جلسات می توانید با دیگرانی که با مشکلات مشابهی روبرو هستند درباره راه های رفع خماری کوکائین و ترک آن معاشرت کنید و از تجربیات آن ها درس بگیرید. روابط شکل گرفته در این جلسات می تواند اساس شبکه پشتیبانی شما در بهبودی باشد.
چگونه کوکائین را ترک کنیم؟
اولین قدم برای ترک هر نوع اعتیادی، پذیرش این است که شما مشکل دارید و نیاز به کمک دارید. مراجعه به کلینیک خصوصی ترک اعتیاد می تواند بسیار راه گشا باشد. برنامه های درمانهای شناختی-رفتاری (CBT) و گروه معتادان گمنام در کلینیک ها و کمپ های ترک اعتیاد می تواند به شما در ترک کوکائین کمک کند.
اولین مرحله در ترک اعتیاد کوکائین در کلینیک یا کمپ سم زدایی است. سم زدایی کوکائین همراه با علائمی مانند بی خوابی و تعریق، آبریزش بینی و درد همراه است. اما در مرکز ترک کوکائین طلوعی دوباره، تیم پزشکی با تجویز داروی جایگزین کوکائین به شما در طی کردن مراحل ترک کوکائین بدون درد و خماری کمک می کند.
اگر شما یا یکی از عزیزانتان به کوکائین معتاد شده است یا به طور تفریحی کوکائین مصرف می کند و برای درمان اعتیاد به کوکائین دچار تردید هستید، کافی است کلمـــه مشاوره را به شـــماره موبایــل ۰۹۱۲۰۴۷۴۸۱۰ ارسال کنید تا مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند و به تمام سوالات شما درباره ترک کوکائین در بهترین مرکز ترک اعتیاد تهران به صورت رایگان پاسخ دهند.
ترک کوکائین چند روز طول می کشد؟
سم زدایی و ترک کوکائین از ۷ تا ۱۴ روز به طول می انجامد. سم زدایی و ترک کوکائین در بیمارستان ترک اعتیاد تهران با استفاده از تجهیزات پیشرفته و تیم پزشکی حرفه ای معمولا تا ۱۴ روز طول می کشد.
در این مدت تیم پزشکی نظارت شبانه روزی بر بیمار دارند تا علائم خماری کوکائین شامل سردرد، بی خوابی، تعریق، افسردگی و بی قراری را با استفاده از بهترین داروی ترک کوکائین کاهش دهند. بیماران بستری در کلینیک کمترین عوارض ترک کوکائین را تجربه می کنند.
سخن آخر
رها کردن مصرف هر گونه ماده مخدر با هر هدفی که باشد در ابتدای امر ممکن است آسان به نظر برسد. اما واقعیت موجود این است که وابستگی به کوکائین و اعتیاد به یک مخدر افیونی چالش برانگیزتر از چیزی است که از ابتدا به نظر می رسد. اعتیاد به کوکائین و سایر مواد مخدر ممکن است با خسارات جبران ناپذیر خانوادگی، سلامتی و فکری همراه باشد.
بهتر است از همان ابتدای مسیر قبل از شدت یافتن این اعتیاد به فکر درمان و کسب بهبودی باشید. راه های رفع خماری کوکائین به صورت کوتاه مدت نتیجه ای ندارد و لازم است برای ترک آن اقدام کنید. بهترین راه ترک کوکائین بستری شدن در کلینیک های معتبر ترک اعتیاد و استفاده از خدمات پزشکی برای کاهش درد و رفع خماری کوکائین و سم زدایی برای ترک است.
سمیه هاشمی هستم و بیش از سه سال است که در زمینه ترک و درمان اعتیاد به تولید محتوا میپردازم. به تولید محتوا، به ویژه در حوزه سلامت، علاقهمندم. در دنیای امروز نمیتوان تنها به شعار «محتوا کینگ است» اکتفا کرد؛ بلکه محتوای با کیفیت، مستند و همراه با ارائهای جذاب میتواند تاثیر واقعی را داشته باشد و تبدیل به «پادشاه» گردد.