ترک هروئین
دی ۹, ۱۴۰۳
ترک هروئین در خانه بسیار چالش برانگیز است. به دلیل عوارض جانبی جدی مانند مشکلات تنفسی، کاهش سطح هوشیاری و حتی امکان تشنج یا کما لازم است ترک هروئین فقط در مراکز معتبر ترک اعتیاد زیر نظر پزشک متخصص باشد. ترک هروئین بین ۲ هفته تا ۴ هفته طول می کشد. هفته اول ترک هروئین بیشترین شدت علائم ترک تجربه می شود و پس از آن علائم رو به کاهش می رود و پس از ۳-۴ هفته تمام علائم ترک هروئین از بین می رود. در ادامه صفر تا صد ترک هروئین و روش های آن بررسی می شود.
آنچه در این مطلب می خوانید
- هروئین چیست؟
- انواع مختلف هروئین
- اعتیاد به هروئین
- تشخیص اعتیاد به هروئین
- عوارض اعتیاد به هروئین
- علائم اوردوز با هروئین
- فواید ترک هروئین
- علائم ترک هروئین
- علائم ترک هروئین چقدر طول می کشد؟
- بهترین روش ترک اعتیاد به هروئین
- بهترین دارو برای ترک هروئین | معرفی چند مسکن برای ترک هروئین
- روان درمانی پس از ترک هروئین
- ترک هروئین با ب۲
- ترک هروئین با تریاک
- ترک هروئین و شیشه
- ترک هروئین با اسپند
- بهترین ویتامین برای ترک هروئین
- چطور هروئین را ترک کنیم؟
هروئین چیست؟
هروئین یک داروی افیونی (مخدر) که از مرفین و تریاک فرآوری شده و از برخی گیاهان خشخاش استخراج می شود. هروئین به شکل پودری به رنگ سفید یا قهوه ای یا یک ماده چسبنده سیاه رنگ معروف به هروئین تار سیاه است. هروئین متعلق به همان دسته از داروها به عنوان مرفین و داروهای مسکن تجویزی مانند اکسی کدون و هیدروکودون (Oxycontin، Vicodin) است.
این یک داروی مخدر است که از گیاه خشخاش تهیه می شود. هروئین یک ماده مخدر غیرقانونی است که در حال حاضر هیچ استفاده پزشکی پذیرفته شده ای ندارد. استفاده مکرر از هروئین می تواند منجر به اعتیاد شود. در بسیاری از موارد هروئین اغلب با داروها یا مواد دیگری مانند شکر یا شیرخشک مخلوط می شود و به همین دلیل کاربر از میزان مصرف هروئین واقعی بی اطلاع است که احتمال اوردوز را ایجاد می کند.
هروئین معمولاً به شکل گرد ریز، سفید یا قهوه ای ظاهر می شود، رنگ آن بسته به خلوص آن و موادی که با آن ترکیب می شود می تواند متفاوت باشد. هروئین معمولا به صورت تزریق کردن مایع هروئین در ورید و یا دود کردن پودر سفید رنگ هروئین استفاده می شود.
انواع مختلف هروئین
هروئین بسته به قدرت آن و آنچه که با آن مخلوط شده است، می تواند ظاهر و بوی بسیار متفاوتی داشته باشد. گاهی اوقات هروئین میتواند بیبو باشد و برخی از انواع هروئین ممکن است رایحهای مبهم سرکه داشته باشند. نحوه مصرف هروئین نیز متفاوت است – چه فردی در حال کشیدن هروئین، بوییدن هروئین پودری یا تزریق هروئین باشد، مصرف آن خطرناک است. هروئین انواع مختلفی دارد که در ادامه معرفی می شود.
هروئین خالص
خالص ترین شکل هروئین پودر سفید رنگ است. هر چه هروئین قهوه ای تیره تر باشد، ناخالص تر است یعنی با مواد دیگر مخلوط شده است. ناخالصیها و افزودنیها میتوانند باعث شوند که هروئین بسته به نحوه برش مواد، از سفید مایل به قهوهای یا حتی سیاه به نظر برسد. هروئین پودر سفید معمولاً با خرخر کردن، کشیدن سیگار یا تزریق مصرف می شود. اگر چه هروئین به صورت پودر خریداری میشود، اما میتوان دود آن را استنشاق کرد و فرم پودری آن را در آب حل کرد و تزریق کرد.
هروئین قهوه ای
هروئین قهوه ای یک ماده پودری قهوه ای رنگ است که معمولاً دود می شود. این به این دلیل است که این شکل از هروئین حاوی ناخالصی های بیشتری نسبت به هروئین پودر سفید است که حل شدن آن در آب را سخت تر می کند.هروئین پودر قهوه ای بسیار اعتیاد آور است و می تواند باعث اختلالات سلامت روان و سوء مصرف شدید مواد شود. سوء مصرف مواد مخدر هروئین پودر سفید یا قهوه ای همراه با خطر بالای مصرف بیش از حد است که در بسیاری از موارد می تواند کشنده باشد.
هروئین تار سیاه
هروئین را می توان به شکل نیمه جامد و حالت چسبنده به نام “هروئین تار سیاه” نیز پیدا کرد که به رنگ قهوه ای تیره و متمایل به سیاه است. هروئین تار سیاه مانند صمغ درخت است. این نوع از هروئین معمولاً ارزانتر است، زیرا خالصتر است، در نتیجه قدرت کمتری دارد و مصرفکنندگان هروئین کمتر به دنبال آن هستند. هروئین تار سیاه یک ماده مخدر رایج خیابانی به دلیل هزینه آن است. اگرچه این نوع هروئین چسبناک قدرت کمتری نسبت به پودر سفید دارد اما همچنان عوارض جانبی شدید دارد.
اعتیاد به هروئین
مغز انسان بر اثر برخی فعل و انفعالات، مواد شیمایی به نام دوپامین ترشح می کند که می تواند باعث ایجاد شادی و حس لذت در انسان شود. هروئین این اثرات را شبیه سازی می کند و یک سرخوشی شدید بی دلیل ایجاد می کند. با مصرف مکرر هروئین، فرد به دوزهای بیشتر یا مکرر هروئین نیاز دارد تا اثرات مشابهی داشته باشد. این به عنوان تحمل شناخته می شود.
زمانی که به هر دلیلی مصرف هروئین قطع شود، علائم ترک ناخوشایند را تجربه می کند. تحمل و ترک ویژگی های کلیدی اعتیاد به هروئین است و نشان دهنده نیاز به درمان در یک مرکز ترک اعتیاد است. ماده مخدر هروئین به سرعت اعتیاد آور است و افراد ممکن است بعد از چند بار مصرف به آن وابسته شوند.
اعتیاد به این مخدر منجر به بروز مشکلات اجتماعی، اقتصادی و سلامتی جدی می شود. یک فرد ممکن است در مصرف هروئین زیاده روی کند و به مرگ او منجر شود. مصرف هروئین قطعا منجر به اعتیاد می شود که نوعی اختلال مصرف مواد است. طیف وسیعی از درمانها از جمله داروها و درمانهای رفتاری در کمک به افراد برای توقف مصرف هروئین مؤثر هستند. با این حال، برنامههای درمانی باید برای رفع نیازهای بیمار شخصی سازی شوند.
تشخیص اعتیاد به هروئین
شناخت نشانه هایی که نشان می دهد شخصی هروئین مصرف کرده است می تواند برای شناسایی مسائل احتمالی سوء مصرف مواد و کمک گرفتن برای افراد نیازمند بسیار مهم باشد. علائم خاص می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، اما برخی از شاخص های رایج وجود دارد که باید به آنها توجه کرد.
علائم فیزیکی مصرف هروئین ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- مردمک های گشاد
- تکان دادن سر یا خواب آلودگی شدید
- تنفس آهسته و کم عمق
- آثار سوزن روی بازوها یا سایر قسمت های بدن
- برافروختگی یا خارش پوست
- کاهش وزن ناگهانی
مصرف هروئین همچنین می تواند باعث تغییرات رفتاری و روانی شود که این تغییرات نیز نشان دهنده مصرف هروئین است. نشانه های مصرف هروئین ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد اما اغلب شامل موارد زیر است:
- نوسانات خلقی و بی قراری
- تغییر ناگهانی روابط اجتماعی یا کناره گیری از دوستان و خانواده
- عدم علاقه به بهداشت فردی
- کاهش عملکرد شغلی یا تحصیلی
- مشکلات مالی
- سرخوشی غیر قابل توضیح
- اضطراب و افسردگی
- آشفتگی، خصومت، یا تحریک پذیری
- توهم، هذیان، یا پارانویا
عوارض اعتیاد به هروئین
هروئین به سرعت وارد مغز می شود و به گیرنده های مواد افیونی روی سلول های واقع در بسیاری از نواحی، به ویژه آنهایی که در احساس درد و لذت و کنترل ضربان قلب، خواب و تنفس نقش دارند، متصل می شود. افرادی که از هروئین استفاده می کنند، احساس بالا بودن دارند. با این حال، اثرات رایج دیگری نیز وجود دارد، از جمله:
- خشکی دهان
- گرگرفتگی گرم پوست
- احساس سنگینی در بازوها و پاها
- حالت تهوع و استفراغ
- خارش شدید
- عملکرد ذهنی مبهم
- تکان دادن سر
عوارض هروئین در طولانی مدت
افرادی که به مدت طولانی از هروئین استفاده می کنند ممکن است دچار موارد زیر شوند:
- بی خوابی
- پوسیدگی دندان ها
- پارگی و نازک شدن رگ های خونی
- آسیب نایژک های بینی و بافت آن
- بیماری های قلبی و عروقی
- آبسه (عفونت و ورم در بافت ها)
- یبوست و گرفتگی معده
- اختلال در عملکرد کلیه و کبد
- عفونت های ریوی مزمن ومشکلات تنفسی
- بیماری های روانی مانند افسردگی شدید و اختلال شخصیت ضد اجتماعی
- بی میلی جنسی، ناباروری در مردان
- سیکل های قاعدگی نامنظم برای زنان
- عفونت های باکتریایی و ویروسی مانند اچ آی وی و هپاتیت
- طولانی شدن روند ترمیم زخم ها
سایر عوارض بلند مدت هروئین
هروئین اغلب حاوی مواد افزودنی مانند قند، نشاسته یا شیرخشک است که می تواند رگ های خونی منتهی به ریه ها، کبد، کلیه ها یا مغز را مسدود کند و باعث آسیب دائمی شود. همچنین، به اشتراک گذاشتن تجهیزات تزریق مواد مخدر و اختلال در قضاوت ناشی از مصرف مواد میتواند خطر ابتلا به بیماریهای عفونی مانند HIV و هپاتیت را افزایش دهد (به «مصرف مواد مخدر تزریقی، HIV و هپاتیت» مراجعه کنید).
محققان در حال بررسی اثرات طولانی مدت اعتیاد به مواد افیونی بر مغز هستند. مطالعات نشان داده اند که مقداری از دست دادن ماده سفید مغز مرتبط با مصرف هروئین است که ممکن است بر تصمیم گیری، کنترل رفتار و پاسخ به موقعیت های استرس زا تأثیر بگذارد. استفاده نادرست از مواد مخدر تجویزی برای درد یک عامل خطر برای شروع مصرف هروئین است.
علائم اوردوز با هروئین
در مواقع اضطراری، هنگام استفاده از هروئین خطر مصرف بیش از حد وجود دارد. هروئین تنفس و ضربان قلب فرد را کند کرده و تهدید کننده زندگی و جریان حیاتی فرد می شود. در صورت مصرف بیش از حد، دریافت کمک فوری پزشکی مهم است.
با بروز عوارض جانبی شدید مانند لبهای کبود مایل به رنگ آبی، از دست دادن هوشیاری، تنفس تند یا کند و تشنج، گیجی شدید ذهنی و توهم، استفاده از نالوکسون یک داروی نجات دهنده خواهد بود که به طور موقت اثرات مصرف بیش از حد مواد افیونی را معکوس می کند. نالوکسان باید به هر کسی که علائم حیاتی ندارد و پاسخگو نیست و علائم مصرف بیش از حد را نشان می دهد داده شود. معکوس کردن اثرات مواد افیونی مانند هروئین، کدئین، مورفین، ترامادول و متادون با نالوکسان می تواند تفاوت بین مرگ و زندگی باشد.
فواید ترک هروئین
ترک هروئین به بیمار در کنترل و بازسازی زندگیش کمک می کند. اعتیاد از مهمترین مشکلات و چالش های زندگی یک فرد است که می تواند بر روابط فرد با خانواده، اجتماع و مسائل مالی، شغلی، تحصیلی و … تاثیر مخربی داشته باشد.
- ترک هروئین می تواند به بازیابی تمرکز و حافظه از دست رفته فرد کمک کند.
- احتمال بروز حملات قلبی ناشی از اعتیاد به هروئین را کاهش می دهد
- پیری زودرس ناشی از مصرف هروئین را متوقف می کند
- اختلالات خوابی که بر اثر اعتیاد به هروئین به وجود آمده بود درمان می شود
- به بازیابی اعتماد به نفس و سلامت روان بیمار کمک می کند
- فرد امکان بازسازی دوباره روابط خود با خانواده و اجتماع را به دست می آورد
علائم ترک هروئین
افرادی که برای مدت طولانی از هروئین استفاده می کنند، ممکن است در هنگام ترک مصرف این دارو، طیف وسیعی از علائم را تجربه کنند. این علائم ترک هروئین اصلی ترین دلیلی است که معتادان به هروئین نمی توانند بدون کمک حرفه ای ترک کنند و باید به یک مرکز ترک اعتیاد معتبر مراجعه کنند.
- هوس شدید
- تعریق شدید
- تهوع و استفراغ
- اسهال
- گرفتگی عضلات
- لرزش پاها
- بی قراری
- تب و بی خوابی
علائم ترک هروئین چقدر طول می کشد؟
شدیدترین علائم ترک هروئین به طول معمول حدود یک هفته ادامه می یابد و پس از آن به تدریج از بین می روند. اما چالشهایی مانند افسردگی و هوس ممکن است برای چند هفته ادامه داشته باشد. چند روز اول سخت ترین روزهای ترک هروئین است زیرا مرحله اولیه شامل سم زدایی مغز و بدن از دارو است که با علائمی مانند تعریق بیش از حد، استفراغ و اسهال برجسته می شود که در نتیجه ترشح سموم انباشته شده در بدن است. مصرف بلند مدت دارو
هنگامی که مغز به تدریج عملکرد طبیعی خود را به دست آورد، بدن شروع به بهبودی از اثرات وابستگی فیزیکی و سوء استفاده می کند.
افراد پس از طی کردن مرحله سم زدایی لازم است به روان درمانی ادامه دهند و به طور کامل به مسائل مربوط به سلامت روان رسیدگی کنند. یک طرح درمانی تشخیصی کامل میتواند در برخورد با مسائل سلامت روان مؤثر باشد و فرد را قادر میسازد تا بر روند بهبودی بلندمدت خود تمرکز کند.
بهترین روش ترک اعتیاد به هروئین
یکی از باورهای اشتباه عامه مردم درباره ترک اعتیاد به مواد مخدر این است که گمان می کنند می توانند با حبس کردن خود در یکی از اتاق های خانه از شر اعتیاد خلاصی یابند. حال آنکه مخدری مانند هروئین با اعتیاداوری شدید و وابستگی جسمانی و روانی زیادی که ایجاد می کند مراحل ترک سخت تری هم دارد و ترک کردن در خانه نه تنها کمکی به بهبود حال بیمار نمی کند بلکه علائم ترک را تشدید کرده و آشفتگی زیادی را به فرد تحمیل می کند.
بیمار هنگام ترک هروئین با علائم محرومیت از مواد مواجه می شود. بروز این علائم دردناک و گاهی طاقت فرسا بودن آن ها یکی از دلایل گرایش مجدد فرد به مصرف و بازگشت به اعتیاد می باشد. از همین بهترین روش ترک هروئین در کمپ، یا در یک کلینیک یا مرکز ترک اعتیاد برای پایدار نگهداشتن وضعیت سلامتی بیمار و کنترل مداوم آن و دریافت مراقبت حرفه ای است.
بسته به شدت اعتیاد شما، چندین سطح مراقبت وجود دارد:
- بستری بیمار:درمان اعتیاد به هروئین بستری یک محیط ایده آل برای بازپروری موفق هروئین است. این تنظیم با دسترسی ۲۴ ساعته به متخصصان بهداشت رفتاری و پزشکی، فضایی دور از محرک ها را فراهم می کند.
- درمان سرپایی:برنامههای بستری جزئی به شما این امکان را میدهد که بیشتر روز را در منزل خود زندگی کنید و به امور روزانه خود به طول کامل رسیدگی کنید. این روش برای دانش آموزان و افراد شاغل مناسبتر است.
بهترین دارو برای ترک هروئین | معرفی چند مسکن برای ترک هروئین
طیف وسیعی از درمان ها از جمله داروها و درمان های رفتاری در کمک به افراد برای توقف مصرف و ترک هروئین موثر هستند. مطابقت دادن شیوه درمان با بهترین رویکرد درمانی جهت برآورده کردن نیازهای خاص هر بیمار مهم است. داروهای ترک اعتیاد برای کمک به روند ترک موجود هستند. FDA لوفکسیدین را تایید کرده است که به عنوان یک داروی غیرافیونی برای کاهش علائم ترک مواد افیونی وارد بازار شده است. داروها برای اختلالات مصرف مواد افیونی، از جمله اختلال مصرف هروئین، ایمن و موثر هستند و جان انسان ها را نجات می دهند. این داروها با همان گیرنده های اپیوئیدی در مغز که هروئین روی آن ها اثر می گذارد تداخل دارند، اما اثرات یکسانی ندارند.
- متادون: یک آگونیست کامل گیرندههای مواد افیونی، به گیرندههای مواد افیونی متصل میشود و آنها را فعال میکند تا علائم ترک و هوس را کاهش دهد.
- بوپرنورفین: یک آگونیست جزئی گیرندههای مواد افیونی، به گیرندههای اوپیوئیدی میچسبد و تا حدی فعال میشود تا علائم ترک و هوس را کاهش دهد. از اتصال هروئین به گیرنده های مواد افیونی جلوگیری می کند و در نتیجه اثرات آن را مسدود می کند.
- نالترکسون: این یک “آنتاگونیست” دریافت مواد افیونی است. این بدان معنی است که از اتصال هروئین به گیرنده های مواد افیونی جلوگیری می کند و اثرات آن را مسدود می کند.
- Suboxone ترکیبی از بوپرنورفین و نالوکسان است و به عنوان یک فیلم قابل حل که زیر زبان خود قرار می دهید تجویز می شود. نالوکسان موجود در سوباکسون می تواند از مصرف نادرست و مصرف بیش از حد محافظت کند. سوباکسون همچنین از ابتلای شما به هروئین یا سایر مواد افیونی هنگام مصرف آن جلوگیری می کند.
روان درمانی پس از ترک هروئین
پس از اتمام سم زدایی و ایجاد درمان پزشکی، برنامه های توانبخشی هروئین می تواند آغاز شود. پرداختن به دلایل مصرف مواد مخدر و الکل و یادگیری مهارت های مقابله ای سالم برای بهبودی طولانی مدت ضروری است. درمان های رفتاری برای اعتیاد به هروئین شامل روش هایی به نام درمان شناختی-رفتاری و مدیریت اقتضایی است.
درمان شناختی-رفتاری به اصلاح انتظارات و رفتارهای بیمار از مصرف دارو کمک میکند و به مدیریت مؤثر محرکها و استرس کمک میکند. این رویکردهای درمانی رفتاری به ویژه هنگامی که همراه با داروها استفاده می شوند مؤثر هستند.
در روند روان درمانی در جلسات فردی و گروهی سبک زندگی سالم به بیماران آموزش داده می شود. آنها علاوه بر ترک هروئین به صورت فیزیکی، آموزش می بینند که چطور با چالش ها و مشکلات زندگی روبرور شوند، چطور یاس، استرس و دیگر هیجانات خود را کنترل کنند تا از درگیری دوباره با اعتیاد جلوگیری شود.عادت های ناسالم سابق را با گزینش و تمرین عادت های جدید جایگزین کنند. تفریحات سالم را با اطرافیان سالم ادامه بدهند. رعایت رژیم غذایی مناسب و تحرک کافی، شکل دادن شبکه اجتماعی حمایتی از خانواده و دوستان نیز اثرات بسزایی در سلامت طولانی تر فرد خلاص یافته از دام اعتیاد خواهد داشت.
ترک هروئین با ب۲
قرص ب۲ یا بوپرنورفین یک داروی مخدر است که به عنوان مسکن استفاده می شود و احساس سرخوشی و آرامش به فرد دست می دهد. در مراکز ترک اعتیاد از بوپرنورفین برای ترک هروئین یا دیگر مواد مخدر استفاده می شود.
ترک هروئین با ب۲ برای از بین بردن هوس مصرف هروئین و کاهش علائم ترک است. همچنین مصرف بوپرنورفین به دلیل اثرات مشابه هروئین احتمال بازگشت دوباره به مصرف هروئین را کمتر می کند.
ترک هروئین با تریاک
هروئین یکی از مشتقات تریاک است که با مواد دیگری مانند شکر و … مخلوط می شود و به عنوان هروئین استفاده می شود. تا کنون شواهدی درباره اثر بخش بودن ترک هروئین با تریاک دیده نشده است. بهترین روش ترک هروئین بستری در بیمارستان ترک اعتیاد است.
ترک هروئین و شیشه
مصرف همزمان هروئین و شیشه تاثیرات بسیار مخربی بر مغز و دیگر اندام های بدن دارد. افرادی که اعتیاد به مصرف همزمان شیشه و هروئین دارند یا به اصطلاح اعتیاد دوگانه دارند برای ترک حتما باید به کلینیک های معتبر مراجعه نمایند زیرا ترک اعتیاد دوگانه با چالش های جدی رو برو است و علائم شدید مانند تشنج و … را به همراه دارد.
ترک هروئین با اسپند
در طب سنتی اسپند خواص شفابخشی دارد و می توان از اسپند برای ترک اعتیاد به هروئین نیز استفاده کرد. برای این کار لازم است اسپند را پودر کنید و با مقداری عسل هر روز میل نمایید. مصرف اسپند و عسل برای ترک هروئین می تواند به بهبود اختلالات خواب، اسپاسم و درد معده و تصفیه خون کمک کند.
بهترین ویتامین برای ترک هروئین
فرایند ترک هروئین یا دیگر مواد مخدر یک پروسه چالش برانگیز است که نیاز به قوای جسمی و نیروی بدنی کافی برای مقابله با علائم ترک است. در زمان ترک هروئین بدن نیاز بیشتری به ویتامین ها و مواد معدنی دارد. در ادامه برخی از مهمترین ویتامین های مورد نیاز بدن برای ترک هروئین لیست می شود.
۱.ویتامین B12: این ویتامین به بهبود انرژی و کاهش خستگی کمک میکند و میتواند علائم ترک را تسکین دهد.
۲. ویتامین C: این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و میتواند در کاهش علائم افسردگی و اضطراب موثر باشد.
۳. ویتامین D: کمبود این ویتامین ممکن است به افزایش احساس افسردگی منجر شود، بنابراین تأمین آن میتواند به بهبود روحیه کمک کند.
۴. ویتامین B6: این ویتامین در تولید انتقالدهندههای عصبی نقش دارد و میتواند به بهبود خلق و خو و کاهش اضطراب کمک کند.
۵. مکملهای معدنی: علاوه بر ویتامینها، مواد معدنی مانند منیزیم و زینک نیز میتوانند به کاهش علائم ترک و بهبود خواب کمک کنند.
به یاد داشته باشید مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه برای انتخاب مناسبترین مکملهای مورد نیاز شما ضروری است.
چطور هروئین را ترک کنیم؟
ترک اعتیاد یک فرآیند پیچیده و حرفه ای است که نیاز به اراده، حمایت خانواده و درمان جامع و مناسب دارد. در این مسیر، علاوه بر سم زدایی و ترک هروئین به صورت فیزیکی و قطع مصرف، شناخت علل وابستگی و دریافت کمک از متخصصان میتواند به فرد در غلبه بر مشکلات و وسوسه های پس از ترک هروئین کمک کند.
استفاده از روشهای درمانی متنوع مرکز ترک اعتیاد از جمله مشاوره، دارودرمانی و روان درمانی، نقش مهمی در موفقیت و پایداری ترک اعتیاد دارد. کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره با کمک تیم درمانی کارآزموده و باسابقه و با در اختیار داشتن تجهیزات پزشکی پیشرفته خدمات درمانی جامع و کاملی در اختیار بیماران برای ترک اعتیاد قرار می دهد.
پزشک متخصص، پروتکل درمانی مناسبی برای هر بیمار تدوین می کند و بیمار در کلینیک علاوه بر سم زدایی و قطع مصرف هروئین، با مشاوره و روان درمانی می تواند اختلالات روانی که با مصرف مواد مخدر مرتبط است را درمان نماید. افسردگی، اضطراب و بی قراری، خشونت و تحریک پذیری و گاهی توهم و … از مشکلات شایع افراد معتاد است که در این مرکز به خوبی رسیدگی و درمان می شود.
برای مشاوره رایگان ترک اعتیاد کافی است کلمه مشاوره را به ۰۹۱۲۰۴۷۴۸۱۰ ارسال کنید تا با شما تماس بگیریم.