کلینیک طلوعی دوباره

بهترین راه ترک کوکائین در کوتاه ترین زمان

بهترین راه ترک کوکائین
نویسنده: سمیه هاشمی

آبان ۲۴, ۱۴۰۳

بهترین راه ترک کوکائین ترک آن زیر نظر پزشک مختصص در کلینیک خصوصی ترک اعتیاد تهران است زیرا در بهترین مرکز ترک کوکائین پزشک متخصص، پرستار و تیم درمانی با تجربه در تمام مراحل همراه بیمارند و تمام علائم ترک را به وسیله داروها و تجهیزات پزشکی پیشرفته تحت کنترل دارند.

 

آنچه در این مطلب می خوانید

  • کوکائین چیست؟
  • عوارض کوکائین
  • تاثیر کوکائین بر مغز
  • جدول زمانی علائم ترک کوکائین در مراحل مختلف
  • آیا ترک کوکائین خطرناک است؟
  • مدت زمان ترک کوکائین چند روز است؟
  • بهترین راه ترک کوکائین در مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره
  • هزینه ترک کوکائین در کلینیک خصوصی چقدر است؟

 

کوکائین چیست؟

کوکائین یک ماده محرک بسیار اعتیاد آور است که به صورت مستقیم بر مغز تاثیر می گذارد. این ماده از برگ های خشک گیاه کوکا به دست می آید.

شکل ظاهری کوکائین به صورت پدر نرم و سفید رنگ، شفاف مانند کریستال است طعم تلخی دارد و معمولا با پودر تالک، شکر، برخی ملین ها مخلوط می شود. کریستال های ناخالص آن را کراک می نامند.

روش مصرف کوکائین معمولا استنشاق، تزریق، خوردن و دود کردن است.

 

عوارض کوکائین

یکی از سوالات خانواده ها این است که آیا می توان اعتیاد را تشخیص داد؟ بله در صورتی که میزان مصرف زیاد باشد، تغییراتی در فرد ایجاد می شود که می توان از روی آن اعتیاد به کوکائین را تشخیص داد. عوارض کوکائین بسته به وضعیت سلامتی فرد، دوز مصرفی و روش مصرف متفاوت است و می تواند از خفیف تا شدید باشد. در ادامه مهمترین عوارض جسمی و روانی کوکائین در طولانی مدت توضیح داده می شود.

  1. عوارض فیزیکی

عوارض این ماده در کوتاه مدت شبیه آمفتامین اما با زمان کوتاهتری است. فرد پس از مصرف احساس انرژی زیاد، سرعت و چابکی، سرخوشی و نشاط می کند.

کوکائین  باعث ضربان قلب سریع و افزایش فشار خون می شود که می تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد.

کوکائین رگ های خونی را باریک می کند و منجر به کاهش جریان خون به اندام ها و بافت های حیاتی شود.

همچنین باعث گشاد شدن مردمک ها می شود و چشم ها را بزرگتر از حد معمول نشان دهد. این یکی از نشانه های مصرف کوکائین است.

کوکائین  دمای بدن را افزایش می دهد و فرد دچار تعریق زیاد و از دست دادن شدید آب بدن می شود و ممکن است دچار هایپرترمی شود.

مصرف کوکائین می تواند منجر به حرکات غیرارادی عضلات و لرزش دست و دیگر اندام ها شود.

کوکائین اشتها را سرکوب می کند و منجر به کاهش وزن و سوء تغذیه می شود. پا درد، فشار در قفسه سینه، مشکلات بینایی و اسپاسم عضلانی از دیگر علائم مصرف کوکائین در کوتاه مدت است. از این رو گفته می شود بهترین روش ترک کوکائین، بستری شدن در کلینیک ترک کوکائین است تا این عوارض تحت نظارت پزشک کنترل شود.

بهترین راه ترک کوکائین
بی قراری از علائم اولیه ترک کوکائین است

 

  1. اثرات بلند مدت

کوکائین بسیار اعتیادآور است و مصرف مکرر آن می تواند منجر به وابستگی روانی و جسمی شود.

همانطور که گفته شد، کوکائین باعث نازک و باریک شدن رگ های خونی می شود. مصرف طولانی مدت کوکائین می تواند به قلب و عروق خونی آسیب می رساند و خطر حمله قلبی و سایر عوارض قلبی عروقی را افزایش می دهد.

کشیدن کراک باعث مشکلات تنفسی مانند سرفه، تنگی نفس و دپرسیون تنفسی وآسیب ریه می شود. درد در شکم، اسهال و مشکل در ادرار کردن، اختلالات دستگاه گوارش و سردرد، لرزش دست و پریدن عضلات از دیگر آسیب های دراز مدت کوکائین است.

مصرف مزمن کوکائین منجر به مشکلات شناختی، اختلالات حافظه و مشکل در تصمیم گیری خواهد شد.

مصرف کوکائین با افزایش خطر مشکلات سلامت روان مانند افسردگی، اضطراب و اختلالات خلقی مرتبط است.

۳- تأثیرات روانی

کوکائین در مدت زمان کوتاهی پس از مصرف، احساس لذت شدید و افزایش هوشیاری و تمرکز ایجاد می کند.پس از فرونشست حالات اولیه، باعث افزایش بیقراری، اضطراب و تحریک پذیری می شود.

مصرف طولانی مدت کوکائین ممکن است منجر به پارانویا، توهم و سایر علائم روان پریشی شود.

کوکائین رفتار پرخاشگرانه و تکانشی را افزایش می دهد. مصرف کنندگان کوکائین همواره درگیری های لفظی و فیزیکی با خانواده و اطرافیان خود دارند.

علاوه بر سوء ظن، گیجی و اختلال در درک زمان و مکان از دیگر مشکلات روانی مصرف کنندگان کوکائین است.

به دلیل تحریک پذیری زیاد و پرخاشگری حمایت اطرافیان را از دست می دهند و منزوی می شوند.  از طرفی دیگر، مصرف کوکائین برای مدت کوتاهی سطح دوپامین مغز را افزایش می دهد و با کاهش مصرف، مغز دچار  افسردگی و توهم می شود و در مواردی منجر به هذیان و افکار خودکشی در فرد می شود.

زندگی بدون مواد هم می‌تونه باحال باشه.(حتی اگه اوایلش یکم سخت به نظر برسه!) پس همین حالا زنگ بزنید و اولین قدم رو به سمت یه زندگی بهتر بردارید.مشاوره با بهترین کلینیک ترک اعتیاد

همین حالا تماس بگیرید!

 

 

تاثیر کوکائین بر مغز

یکی دیگر از اثرات جدی سوء مصرف کوکائین تاثیر آن بر مغز است. کوکائین می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در رگ های خونی شود و میزان اکسیژن در مغز را کاهش دهد. این می تواند منجر به آسیب مغزی و سایر عوارض جانبی جدی شود.

اثرات سوء مصرف کوکائین بر مغز می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • سکته مغزی
  • تشنج
  • آتروفی مغزی یا کوچک شدن مغز
  • افزایش خطر ابتلا به آنوریسم
  • مشکل در حل مسئله، تصمیم گیری، توجه، یادگیری و حافظه
  • افزایش خطر ابتلا به اختلالات خلقی
  • افزایش خطر ابتلا به زوال عقل

تاثیرات کوکائین بر مغز حتی در مصرف تفریحی نیز جبران ناپذیر است. برای کاهش آسیب ها حتی اگر به صورت تفریحی کوکائین مصرف می کنید همین الان با ما تماس بگیرید.

پیشنهاد می شود: آیا ترک کوکائین امکان پذیر است؟

 

 جدول زمانی علائم ترک کوکائین در مراحل مختلف

وقتی فردی مصرف کوکائین را کنار می گذارد، سریعا علائم ترک را تجربه می کند.  به همین دلیل است که کوکائین و سایر مواد محرک  بسیار اعتیادآور است. هر چه زمان مصرف طولانی تر باشد، بدن نیاز به دوز بیشتر در مدت زمان کمتری خواهد داشت و وابستگی به کوکائین بیشتر است. هنگام ترک، علائم مختلف در زمان های متفاوتی ظهور می کنند. دانستن زمان بروز این علائم به شما در مدیریت و کنترل بهتر آن کمک می کند.

مراحل ترک کوکائین و علائم مختلف به شرح زیر است:

 ۲۴ ساعت اول ترک کوکائین

علائم ترک به سرعت شروع می شود – معمولاً در عرض چند ساعت پس از قطع مصرف کوکائین. اولین علائم اضطراب، بی قراری و خستگی شدید است. بیماران بستری شده در کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره در این ساعات تحت نظارت شبانه روزی تیم درمانی و پرستارخود هستند. پزشک متخصص برای کاهش و کنترل عوارض ترک داروهای حمایتی خاصی تجویز می کند.

 یک تا سه روز اول ترک کوکائین

با نزدیک شدن به اوج علائم ترک، هوس مصرف کوکائین تشدید می شود. فرد به طور کلی احساس ناراحتی، خلق و خوی ضعیف، مشکل در تفکر و خستگی شدید می کند. آنها همچنین ممکن است علائم فیزیکی مانند درد عضلانی، درد و لرز داشته باشند.

 چهار تا ده روز

پس از اینکه علائم شما به اوج خود رسید، شدت آنها باید تا حدود یک هفته تا ده روز پس از قطع مصرف کوکائین توسط فرد کاهش یابد. به طور کلی پس از ده روز، فرد از مرحله حاد سم زدایی خارج شده و آماده رفتن به مرحله بعدی درمان خواهد بود.

در این مرحله شاهد کاهش انرژی، وسوسه شدید به مصرف مواد و افسردگی خواهید بود. در این مرحله احتمال بازگشت زیاد است.

هفته چهارم به بعد

مرحله آخر از هفته چهارم تا چندین ماه پس از مصرف است. علائم ترک از بین رفته است. فرد کنترل بیشتری روی افکار و رفتار خود دارد. میل به مصرف کاملا از بین نرفته ولی هر چه زمان بیشتر می گذرد، کنترل فرد بر رفتار و افکارش بیشتر می شود.

عوارض ترک کوکائین عبارتند از خستگی، خواب آلودگی، تعریق زیاد، سردرد و بدن درد، افسردگی و انزوا، خشونت و تحریک پذیری، مشکل در تمرکز و اختلالات خواب است.

 

آیا ترک کوکائین خطرناک است؟

بهترین راه ترک کوکائین، بستری شدن و سپری کردن مراحل ترک آن در کلینیک معتبر ترک اعتیاد است. گاهی عوارض خطرناک ترک کوکائین مانند افزایش فشار خون، افزایش ضربان قلب و نامنظم بودن آن، می تواند منجر به تشنج یا ایسکمی و نرسیدن خون به قلب شود. از اینرو ترک کوکائین در خانه توصیه نمی شود. بیمارانی که در کلینیک خصوصی ترک اعتیاد طلوعی دوباره ترک می کنند به صورت تمام وقت و ۲۴ ساعته زیر نظر پرستار و پزشک متخصص قرار دارند و علائم آن ها با تجویز داروی جدید ترک کوکائین برحسب نیاز کنترل می شود و جای نگرانی از خطرات ترک کوکائین نخواهد بود.

 

بهترین راه ترک کوکائین

بیمار از همان ساعات اولیه با عوارض ترک کوکائین دست و پنجه نرم می کند و در طول مراحل ترک ممکن است با خطراتی نظیر تشنج و ایسکمی قلبی روبرو شود. از لحاظ علمی ثابت شده است که بهترین راه ترک کوکائین بستری شدن برای ترک در یک کلینیک ترک اعتیاد معتبر است زیرا علائم بیمار به صورت ۲۴ ساعته تحت کنترل قرار می گیرد و پزشک متخصص از قبل تمام عوارض را پیش بینی کرده و به وسیله داروی جایگزین کوکائین از بیمار برای رفع خماری کوکائین حمایت کند تا درد و خماری کمتری را متحمل شود و در کمترین زمان ممکن، مراحل سم زدایی و ترک را به پایان برساند.

 

مدت زمان ترک کوکائین چند روز است؟

مدت زمان سم زدایی کوکائین برای بیماران مختلف، متغییر است. میزان مصرف، وضعیت سلامتی بدن، وضعیت روانی بیمار و طول مدت اعتیاد در این امر دخالت دارد. اما به طور کلی مدت زمان لازم برای ترک کوکائین از ۲ هفته تا ۴ هفته طول می کشد. در این مدت تمام علائم ترک از بین خواهند رفت.

خانم نازنین روشن مدیر داخلی بهترین مرکز ترک اعتیاد تهران، تضمین می دهد که بیمار شما در کوتاهترین زمان ممکن و با با کمترین درد و خماری ترک کند.

 

بهترین راه ترک کوکائین در مرکز ترک اعتیاد طلوعی دوباره

در اولین قدم پس از ورود بیمار، وضعیت دقیق بیمار با معاینه پزشک و گرفتن شرح حال و انجام آزمایشات دقیق بررسی می شود. حال این سوال پیش می آید که ترک کوکائین چند روز طول می کشد؟ پزشک متخصص با توجه به وضعیت جسمانی و روانی بیمار، مدت زمان لازم برای ترک کوکائین را تخمین می زند و برنامه درمانی مختص بیمار را در نظر می گیرد.

در مرکز ترک کوکائین، از اولین مرحله بیمار تحت نظارت پزشک متخصص قرار می گیرد و داروهای ترک کوکائین برای کنترل علائم  جسمانی خود دریافت می کند تا تجربه ترک کوکائین بدون خماری را داشته باشد.

پس از سم زدایی و کاهش علائم  جسمانی، روان درمانی و آموزش بیمار برای غلبه بر وسوسه ها، کنار آمدن با احساسات ناخوشایند، کنترل استرس و …. ادامه دارد.  همچنین داروهایی مانند بوپرنورفین و نالتروکسان برای کاهش علائم ترک کوکائین و کمک به بیمار برای غلبه بر وسوسه کوکائین تجویز می شود.

بهترین مرکز خصوصی ترک اعتیاد تهران، طلوعی دوباره با تجهیزات پزشکی پیشرفته از جمله TMS و نقشه مغزی در این زمان برای تشخیص و درمان مشکلات و اختلالات روانی بیمار از جمله بی قراری، استرس زیاد، افسردگی و …. اقدام می کند. این تجهیزات پزشکی روند درمان بیمار را تسریع می کند و شدت علائم را تا حد بسیار زیادی می کاهد.

بهترین راه ترک کوکائین درمان جامع دارویی و روان درمانی در کلینیک است. در بهترین کلینیک ترک اعتیاد تهران، جلسات روان درمانی برای بیمار به صورت فردی و گروهی برگزار می شود تا بیمار مهارت های مهم زندگی و مهارت های کنترل احساسات را بیاموزد. این دانش به بیمار برای پایدار سازی ترک حتی خارج از مرکز و تغییر سبک زندگی کمک می کند.

هزینه ترک کوکائین در کلینیک خصوصی چقدر است؟

هزینه های ترک با توجه به وضعیت جسمانی بیمار، دوز مصرف، نوع ماده و … مختلف است. انتخاب اتاق ها در هزینه نقش دارد.  اما با توجه به اینکه کلینیک ترک اعتیاد طلوعی دوباره به دنبال درمان کامل بیمار است، کلینیک با توجه به بودجه بیمار بهترین پروتکل را پیشنهاد می دهد. هزینه های این مرکز نسبت به دیگر مراکز منصفانه تر است.

برای اطلاع از هزینه ترک کوکائین می توانیدکلمـــه مشاوره را به شـــماره موبایــل ۰۹۱۲۰۴۷۴۸۱۰ ارسال بفرمــایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

 

نویسنده: سمیه هاشمی

سمیه هاشمی هستم و بیش از سه سال است که در زمینه ترک و درمان اعتیاد به تولید محتوا می‌پردازم. به تولید محتوا، به ویژه در حوزه سلامت، علاقه‌مندم. در دنیای امروز نمی‌توان تنها به شعار «محتوا کینگ است» اکتفا کرد؛ بلکه محتوای با کیفیت، مستند و همراه با ارائه‌ای جذاب می‌تواند تاثیر واقعی را داشته باشد و تبدیل به «پادشاه» گردد.